ХІІІ Міжнародна наукова конференція «Філософія: нове покоління» - Syrbu, Olena; Korchevnyi, Vasyl (Наукові записки НаУКМА. Філософія та релігієзнавство, 2019)
У листопаді 2018 р. у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбулася Міжнародна наукова конференція «Філософія: Нове покоління», присвячена темі: «Історія Філософії та історії філософій». Починаючи з 2006 р., це вже тринадцята конференція «Філософія: Нове покоління», організаторами якої виступають студенти та аспіранти кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА. Як і в попередні роки, учасниками конференції були студенти, аспіранти, викладачі та наукові співробітники з різних міст України та зарубіжжя. Пропонований огляд висвітлює проблематику виголошених доповідей, а також лекцій і круглих столів, що відбулися в рамках конференції. Матеріал надійшов 15.02.2019