Програма перекладу і серія «Філософія» - Lyuty, Taras (Наукові записки НаУКМА. Філософія та релігієзнавство, 2021)
В огляді подано головні переклади класики філософської літератури за попередні роки. Публікації здійснено у співпраці з фондом «Міжвухами» та видавництвом «Темпора». Головну увагу сфокусовано на творах Емануеле Северино, Ібн Сіни, Генрі Девіда Торо та Едмунда Гуссерля.